Z4mbizz

Alla inlägg under juni 2008

Av Sofia - 10 juni 2008 00:03

Så har jag faktiskt hunnit med ganska mycket. Jag sov ganska länge, sen så gjorde jag lite frukost och satt mig vid datorn och pluggade till provet om organen, sen så skulle jag åka till fränsta, bilen stannade typ 8 gånger på vägen ner, den får inte soppa för det är nå luftbubblor=) haha bra på att förklara, men jag tycker det är lite skämigt och öppna huven och stå där o fatta nada. men till slut kom jag till fränsta, men det har aldrig tagit så lång tid. Var först till sofie och surrade en massa o busade med Kevín som jag förhoppningsvis ska vara barnvakt åt på lördag=) hoppas hoppas=) om jag inte ska jobba förstås! Sen när jag hade varit där i hundra år så ringde anny och sa att jag kunde komma o rida om jag ville o klart så jag ju ja=) så jag hämtade upp thessa o for dit=) haha han slog på backut ungefär hela tiden=) han ville väl testa mig=) men det kändes knappt att han sparka backut=)men det gick faktiskt skapligt, men det tar ju några gånger innan man lär känna varandra så man kan göra lite bättre arbete=)

Men det var roligt, men nu sitter jag hemma o går som en älg med benen=) kommer ha sån träningsvärk imorn men det är det värt=)


 Nu tänkte jag gå o sussa iaf! börjar bli skapligt trött, tänkte nämnligen åka på skolan o göra prov imorn!

Men sov så gott! Puss o kram

Av Sofia - 8 juni 2008 14:13

Jajamen nu var det över, har faktiskt haft en väldigt bra helg,

I torsdags så hade jag avslutning med skolan så nu är man alldeles snart legitimerad undersköterska, ska bli skönt, jag har två prov kvar att göra som jag ska greja nu i veckan sen så=) Så när jag kom hem så hade mamma köpt en bacardi breezer åt mig så vi firade sen så fick jag smörgåstårta också på fredagen=)

 Så på fredag så var jag i byberget och umgicks med bror och hans alla vänner, vi badade, åkte båt, solade, spelade brännboll, åkte vattenskidor och även bror min bad ju mig ta med mig hans skoter när jag skulle fara upp så då löd man ju order och det blev det åka av med skoter på vattnet för hans del. Ser både hur kul ut som helst men samtidigt ganska läskigt för tänk om skotern verkligen skulle sjunka.. Men den klarade sig=)

Igår Lördag så var det ju då träslaget så jag åkte o titta när bror o dom spelade sina 3 matcher innan dom blev ute ur leken, man blir så taggad av stå brevid och bara får titta på, man vill gärna springa in o lägga sig i=) men det får bli att man skriker så stämbanden säger upp sig istället=) Sen på kvällen så kom tessa och mallha hit till mig så vi satt här och förfestade sen dök sandra och helena upp också, och sen så beställde vi en taxi som faktiskt bara gick på 120 spänn så det var ju inte så farligt=) Hade faktiskt väldigt kul där i år men tiden gick så läskigt fort. Jag blev så brydd när dom började spela lugna låtar för det brukar dom ju inte bara göra mitt i så där, men då kollade jag på klockan o då var den prick 2, så det var lite tråkigt,

Papsen min hade fått nå utbrott där oxå, hans tjejs ex hade väl kommit fram och tjaffsat och då tröck pappa upp han mot väggen tills vakterna kom, så då fick dom allt lugna ner sig, men pappas tjej stack hem och då sa jag till pappa nu är det nog dags för dig oxå att gå hem=)

Fick iaf lite mysigt sällskap inatt, var inte alls dumt det händer sisådär en gång om år att just vi två går hem med varann, ganska gulligt=) haha


Idag ska jag inte göra många knop iaf, jag ska nog hyra mig en film och köpa chips och dipp och bara gotta mig för ögonen blöder näst intill av trötthet..=)  Jag måste träna på provet på alla organ som jag ska ha nu i veckan. Längtar tills jag får betygen, synd bara att jag har varit dålig med närvaro men det är för att jag pluggar så mycket bättre hemma o tystnad. Men hoppas dom ger bra betyg för jag har verkligen kämpat på bra.



Ne nu blir det chilla! Puss o kram 


Av Sofia - 4 juni 2008 18:21

Åhh jag blir så lycklig när solen skiner trots att man har suttit inne på skolan till kl 3 så uppskattar man solen lika mycket när man kommer hem för man är ju ute hela kvällen sen.. Det enda negativa just nu är dom är förbannade Myggen som har attackerat hela min kropp...

Men lite bränna har man ju iaf fått, och jag har näst intill doppat hela min kropp snart ,jag tar en dag i taget:D

Klarade det efterlängtade matteprovet idag. Iaf del 1=) bleev överlycklig och läraren kramade om mig och jag gjorde mamma tårögd för det är hon som har fått suttit och tränat med mig hela kvällarna=) tack till dig=)

imorn ska jag göra sista delen. och även ett annat prov som har med alla organ att göra. Sen så har jag bara dataprovet kvar som jag ska ta till veckan sen så är jag tamefan i mig UTBILDAD=) Längtar som en took..=)


sitter just nu och väntar på att mammas hemmagjorda pizza ska bli klar=) den är underbart god=)

Sen lär jag väl använda mina gröna fingrar som jag antagligen har ärvt av min mamma och hjälpa henne att plantera ännu fler blommor=) Hon har redan fulla gården men det finns alltid plats för mer=)


Ha det fint och njut av solen för det ska jag göra=)


Puss o kram



Av Sofia - 3 juni 2008 20:55

Känner mig både lat och har ingen fantasi=)


Ditt namn? Anna "Sofia" Lantz men Kallas för Fia,Fisen mm=) 

Hur svarar du i mobilen? Hallå

Vem ringde du senast? Mamma

Sov du ensam inatt? Ja vad skulle jag annars göra=) eller ja min katt lea var vid min sida om det räknas:D

Vad gjorde du kl 08 imorse? Förmodligen snarkade jag o var i en djup sömn=)

Vad gjorde du för 15 min sedan? Läste sandras blogg och snodde dom här frågorna:D lill tjuven fia=)

Det sista du sa högt? vaa? till mamma=)

Det senaste någon sa till dig?mamma sa: - kan du måla dom här lådorna gröna oxå?

Vad ha du druckit idag? vatten,oboy, päronfestis=)

Vad var det senaste du åt? En kexchoklad till kaffet

Vad är det för färg på din ytterdörr? röd/grå

Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Ja jag tror nästan det,vill bara ha det bevisat=)

Drömmer du mardrömmar? Ja absolut. men det var längesen nu gudskelov. sist drömde jag att jag körde åt helvete med bilen två gånger på samma sträcka. men både jag o bilen fick inga som helst skador=) haha

Humör just nu? känner mig ganska glad, gruvsam för att behöva sätta mig och plugga=(

Favoritgodis? Choklad och Lakrits

Sommarplaner? Jobba jobba jobba, Träslaget, gatufesten, styran, och andra fester med mina nära och kära

Hur många kuddar sover du med? 2 stora och en halvplatt Snuttekudde sen jag var liten=) Lite små töntigt men det blir perfekt höjd då;)

Morgon eller nattmänniska? Både och tror jag=) fast ibland inget utav dom=)

Har du dåligt morgonhumör? Det beror på hur dagen startar. blir jag stressad och så där då kan humöret sjunka snabbt och då svär jag o slår foten i någon tröskel=) men det går över;D

Är du kittlig? haha jaa att jag är=)

Snarkar du? Ja Therese sa sist att jag snarka men jag vet inte=) haha men det är väl lite charmigt=)

Stjärntecken? Vattuman

Längtar du mest efter just nu?Klara av matteprovet till skolan och  Träslaget såklart

Om du fick väcka någon från de döda, vem skulle det vara? Många! hämskt!

Vad luktar det just nu om du sniffar lite? Vill helst inte nämna namn men någon som jag önskar hade kunnat fått levt ett lika långt liv är Johan Harrysson absolut.

Saknar du någon nu? JA en Kärlek

Snus eller cigaretter? Jag röker alldeles för ofta, men snuset är jag inte alls lika flitig på längre.

Vill du ha barn?  ABSOLUT!! och inte bara ett=) utan 3=)

Längtar du till din nästa födelsedag? Nee det kan jag väl inte påstå, paketen är inte lika intressanta längre, pappret och snörena är inte heller lika facinerande längre:D

Syskon och deras ålder? Jessi 30, Matte 27 och Millan 14 i år.

Är du modig? Beror på, jag är feg vad det gäller höjder o vatten.

När drack du öl senast? i helgen som var=) Men innan det var det längesen=)

Vad har du för planer till helgen? Festaa festa hela helgen lång, då är det träslaget och förhoppningsvis ska jag fira att jag har blivit utbildad Undersköterska=)

Vilken åldersgräns tycker du det ska vara på systembolaget? 20 år, om jag tittar på dom som är 18år idag så tycker jag inte ens att hälften kan hantera alkohol överhuvudet taget, en annan var oxå långt ifrån vuxen, man köpte absolut för mycket alkohol bara för att man skulle vara som alla de andra coola.

Är du sugen på något nu?Jaa absolut=) på både det ena och det andra;)hah

Brukar du bada i sjöar om somrarna? Haha Jag är liksom en liten badkruka men jag doppade halva kroppen för första gången för i år i söndags=)

Vem får en kram? Mina föräldrar, mina vänner och mina djur så klart:D

Vem får en puss? Dom som jag tycker är söt och smakar som socker;D haha ne men det är dåligt med pussar, men jag vill gärna ha en massa många=)

Sprit, cider, vin eller öl? Jag är inte den som är den jag kan dricka dom alla men inte under samma kväll:D

Kan du baka bullar? Jag håller med sandra, om jag har kokboken alldeles framför mig=)

Katt eller råtta? katt Absolut

Hund eller katt? båda

Födelseår? 1987

Hur lång är du? 1,62

Senast kramat? Ohh den var tuff, Jag tror det var Lises barn Felicia när vi gosade=)

Senast pussat?  det var många helger sen nu, jag tror det är dags=)

Oskuld? Ne inte direkt=)

Senast haft sex med: Vem jag hade det med är hemligt men det var några helger sen=)

Spelar du något instrument? haha jag kan spela björnen sover på gitarr räknas det:D

Dina första tankar när du vaknar? vilken knapp är snoozze knappen så jag inte trycker av alarmet och försover mig=)

Är du hungrig? Nä det kan jag inte påstå=)

Vart befinner du dig just nu? i mitt tillfälliga hem hos mamma

Biter du på naglarna? nja. om jag är dundernervös så kan det hända men jag týcker det är väldigt äckligt att se folk göra det.

Vad har du för färg på trosorna/kalsongerna? Gult nertill och bikini på övre hyllan=)

Är du bra på? Ja jag skulle tippa på att jag är helt okej, Men matematik är jag fanimig sämst på=)

Har du några husdjur? ja jag har 2 katter Wilda och Lea, Och wilda får snart en kull med ungar för tredje gången=) någon som vill ha en söt kisse?=)

Vad heter din morfar och mormor? Ann-Marie och Willy.

Vem vet mest om dig? Jag själv absolut, men sen vet nog mamma rätt mycket=)

ditt mål i livet? Ja när jag hade min praktik på Onkolog avd på sjukhuset bland cancer sjuka i alla åldrar så bestämde jag mig att ta vara på livet och leva det fullt ut.

Rädd för? Björnar & ormar, Höjder, mörkt och djupt vatten

Hur gammal är den äldsta person du kysst? 29 tror jag eller 28?=)

Har du någon vän du känt i 10 år? Ja gud Sofie, Emma och Lise

Har du körkort? Jaa

Pepsi eller Coca cola? Coca cola

McDonalds el. Burger King? Mackedonken såklart=)              

Sjunger du? Haha ja jag brukar kunna sjunga ut rätt bra men bara i min ensamhet, dansa o sjunga är bland det bästa jag vet.

Vad har du för skostorlek? 36-37.

Har du haft sex med fler än 1 person på samma gång? Haha skit i det du=)

Vill du gifta dig?  Jaa jag tror det, bara om jag vet att det kommer att hålla jag gifter mig inte för ringens skull.

Är du en hälsogeek? haha nja men jag rör mig ganska mycket, och äter ju inte allt för mycket onyttigt.

Kommer du överens med dina föräldrar? Jovars, men jag och mamma är exakt lika envis och tjurig så ibland går det inte riktigt=) men pappa o jag kommer ganska bra överens förrutom dom gånger han alltid säger Nej till saker jag vill ha svar Ja till=)

Din hårfärg? brunt med två feta blonda slingor=)

Skorna du hade på dig idag? Det var svarta ballerina skor

Grönan eller Liseberg? grönan för underhållning och Liseberg om jag vill ha mer karuseller.

Vad sover du i? trosor

Kläder du hade på dig idag? svarta kort byxor o en svart längre tröja. lite skön stil idag=)

Favoritfärg på kläder? svart,vit och brunt, men även lite färger har jag börjat tycka är fint, spec till sommaren=)

Vilka kläder skulle du vilja ha just nu? Allt som har med det nya modet att göra.

För ungefär hur mycket köper du kläder för i månaden?  det är så olika, ibland för alldeles för mycket och ibland för inga pengar alls=)

Tatueringar du har? japp 3 stycken, en ful tribal på vaden, ett kinatecken på högraaxeln och en fjäril i svanken.

Piercingar du har? öronen o naveln

Har du glasögon? nee

Hur ser din plånbok ut? Svart,stor och väldigt tom:D

Din perfekta Pizza? vaggas , vesuvio med beasås:D

Randigt, rutigt eller blommigt? alla=)

Favoritårstid? sommaren såklart men även våren då man börjar se sommaren komma för då blir man mycket gladare

Favoritdjur? Hund katt häst och en massa annat=) är ju liksom djurtokig=)

Favoritparfym? Puma flowing

När ska du festa nästa gång? På lördag :D

Vad köpte du senast? en festis och vindruvor

Hur mycket pengar har du? Så otroligt lite=/

Hur svarar du i telefonen hemma? Hallå

Av Sofia - 3 juni 2008 00:22

Vilken kändiskille är "dröm mannen" utseendemässigt?  

Oh svårt, finns alldeles för många hunkar=)

Vem pratade du med på telefon senast?  

Mamsen tror jag

Nämn tre favoritgöromål.  

Umgås med vänner o hitta på massa tok, festa, mysa, pyssla utomhus, gosa med djuren

Vem/vilka är dina förebilder?  

Min bror tror jag ligger ganska bra till

När kände du dig vuxen senast?  

Haha jag blir aldrig vuxen=)

Vem fick dig att må underbart sist?  

Therese för hon är en sån underbar vän. Vet inte varför men hon passar in så bra i mitt liv. är glad att vi är vänner. Mina andra vänner är självklart oxå underbara, men thessa fick mig senast att skratta o må bra=) Kanske för att jag umgicks nyktert med dig som var klappkanon=)

Vad fick dig att skratta ända från magen senast?  

Minns inte, men det var nog mamma som trodde jag sa nå helt annat o så svarade hon helt galet fel =) inte lätt mamma=)

Romantisk eller pang på? 

Jag är nog lite av en blandning, jag är dålig på att överösa med komplimanger o även ta emot komplimanger. dålig på att ta det första steget. Men med lite alkohol i kroppen så kan det bli pang på=)

Tv eller stöka utomhus?  

utomhus på sommaren o tv serier på vintern

Vad fick dig att snyfta senast?  

Oj det var längesen nu. märks att den dystra mörka tiden är förbi och härliga sommaren har kommit med ljuset och glädjen.

Vad är du bäst på? 

Ojdå den var svår, den överlåter jag till någon som vill svara o kommentera=)?

Tre intressen? 

Mina vänner, djur, uteliv

Vad skulle du göra allra först om du vann en miljon? 

Ta bort att skulder, bestämma mig vart jag vill bo, köpa ett hus l rätt prisklass och som är i behov av renovering och göra det till mitt eget. Sen skulle jag resa med alla nära o kära o sätta resten på fonder=)

Vem vill du festa med nästa gång? 

Mina vänner, thessa sandra lina emma o lise. Var jätte kul att Emma o Lise var med i helgen som var=)

Hund eller kattmänniska? 

Både och. Men en Hund är mer mänsklig. Men jag har just nu 2 katter men vill ha 2 hundar oxå men det får vänta tills jag kan överösa dom med kärlek och tid.

Noll barn eller fem barn? 

Får man välja 3?=) För det är vad jag vill ha

Vem sms'ade du senast med?  

Thessa

Vem gav dig en komplimang senast?  

Mamma igår, vad brun du är.

Vem skulle du ta med på en vunnen resa till Kreta?  

Har varit i Kreta o trivdes inte alls där, men om jag vinner en så skulle jag nog unna min älskade mamma det.

Vad står det i sms 8,11,29 och vem har skickat?

Nr 8 från min bror: Självklart kära du. Ses då. Hej hej

Nr 11 från Nordli: Vakna nu du kan ju inte ligga hur länge som helst.

Nr 29 från Mallha: Hallå jag hörde att vi skulle ta din bil till stan imorn. Blir fint det. Skulle vilja åka med dig från Ånge imorn när du åker. Du kan ju höra av dig imorn.Du ska oxå gå på skolan va? Kram och god natt!

Vad hellst av allt skulle du vilja göra nu?   

Ja slippa plugga och bara sova

Vem älskar du mest just nu?

Min familj och mina vänner, har tyvärr ingen pojkvän att älska än så länge

Av Sofia - 2 juni 2008 23:39

DIG:

1. Hur lång är du? 162 hela centimetrar=)

2. Vad vill du bli när du bli stor? En bra människa till alla kära, frisk, lycklig och lite rik=)

3. Vad pluggar du? Till Undersköterska, men är förhoppningsvis klar på torsdag
4. Har du långt hår? Ne det kan jag inte påstå. typ till axlarna..
5. Vilken hårfärg har du ? Mörkbrunt med två feta blonda slingor
6. Sminkar du dig? Ja det gör ja, vantrivs oftast utan då man är bland folk
7. Vad har du för färg på dina underkläder just nu? Jag hade bikini på mig.
8. Har du kysst någon idag? Haha nee vem skulle det vara=)?

FAMILJ:

1. Bor dina föräldrar ihop? Nej nej och lika bra är nog det=)
2. Vem är bäst, mamma eller pappa? Håller med Jenny dom är bra på olika sätt. Dom är så olika varandra och det gör dom så speciell

4. Vad är det senaste du sa till din mamma? Jag sa alldeles precis Godnatt, ses imorn, Puss o kram
5. Hur många ställen har du bott på? Oj..hmm. 4 ställen då jag bodde med mina päron, 3 ställen sen jag flyttade hemifrån.Älskar att flytta o inreda=)
6. Vilken i din familj stör du dig mest på? Haha ingen som är speciellt utpekad men vi alla har våra sämre sidor=)
7. Vilken familjemedlem är snällast? Även där håller jag med Jenny, de är snäll på sina vis för de är alla olika och gudskelov för det=)
8. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Ja jag,bror och pappa var ute och fiskade i lördags fast då var ju pappa med så räknas det=)?


KOMPISAR:

1. När var du senast med nån kompis? Igår, då var jag hos Thessa och hade sovit över där och varit nykter o hon var mer onykter:D
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar?Haha ja som sagt Thessa igår, händer ganska ofta att jag sleepar där=)
3. Har du kysst nån kompis? Jaaa självklart=)
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med? Japp
5. Vem har du varit kompis med längst ? Sofie tror jag ligger på toppen sen har vi nog Emma o Lise
6. Vem känner dig bäst? Ohh svårt, men det är nog mamma

7. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Vet inte om man kan hata ett plagg, men om kompisen frågar om jag tycker tröjan var fin så skulle jag väl säga något som att det inte riktigt är min stil.
8. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar? Ne det tycker jag väl inte, men om man inte har umgåtts med någon på ett tag så känner jag mig däremot skyldig att åka och hälsa på=)

VÅGAR DU:

1. Skrika åt dina föräldrar? Jaa Ojaa, jag o mamma är ganska duktig på det=) Pappa har man lite mer respekt för om han blir arg vilket han aldrig blir typ=)
2. Klä dig annorlunda? Ne jag klär mig med kläder jag känner mig fin och bekväm i, Jag  skulle aldrig bli en svartrockare/punkare.
3. Vara dig själv? Ja det tycker jag väl att jag vågar, mer nu än förr.
'4. Visa dig i bikini/badbyxor? Jo det vågar jag, men jag visar hellre övre delen än undre, så en kjol runt baken är aldrig fel=)
5. Fisa inför din pojk/flickvän ? Hahaha. Ne hörrudu där har jag min största fasa, så just därför får jag nog förbli singel annars sprängs nog magen på mig=)
6. Pierca dig? Jo det gör jag
7. Ha sex på offentlig plats? Ja, det är faktiskt ganska upphetsande och spännande.
8. Vara omogen?  jo det vågar jag=)
9. Äta småkryp? Men aldrig!

DIVERSE:

1. När tuggade du tuggummi senast? I dag på skolan, lurade magen så jag blev tok hungrig långt innan lunch=(
2. När var du på semester senast? haha ja du, turkiet för typ 3 år sen
3. Vilken färg är det på din tandborste? Grön, och min tandborste hos thessa är röd och vit=)
4. Är ditt hår tråkigt? ja det är det, och jag är specialist på att sätta upp det med snodd och tusen nålar istället för att orka fixa till det.5. Vem såg dig naken senast ? Den frågan är hemlig=)
6. Hur ofta duschar du? En gång om dan. Kan bli fler om man har svettats=)
7. När ska du gå och lägga dig Ikväll?  Ja du om jag ska hinna plugga till två prov så dröjer det nog länge=) men jag ska ju inte upp så tidigt så det är lugnt=)Så där jag då vart ju det här inlägget lätt, tycker om att svara på sånt här trams=) Ne nu är det slut på det roliga, nu ska det pluggas!Puss o kram

Av Sofia - 1 juni 2008 18:12

Ja i fredags så var jag på kulturnatten, var väl ungefär bara jag som drack av mina älskade vänner kändes det iaf som i början, men så blev det inte, mina älskade vänner Emma o Lise kom och gjorde mig sällskap i alkoholens värld=) vi plus brorsan o hans vänner satt på knuten och hade beställt kebabtallrik och en öl o då kommer stickan grip o frågade alla efter leg. Ja tyckte ja så jag öppnande min handväska och skulle ta upp plånboken, men det visade sig då att stig var längre inte såå intresserad av legget utan han var liite mer brydd över vad alla ölen gjorde i min väska:D hahaha vad jag skämdes, försökte med någon dum bortförklaring men den funkade inte men han var så snäll o ställde dom bakom en pelare så jag fick hämta upp dom sen:) det slutade ju iaf bra=) Sen så drog vi vidare mot mittis och skakade loss lite och fick en massa pengar instoppande innanför tubtoppen:) så då blev det att köpa öl öl öl=) haha. Ne kvällen var faktiskt väldigt bra,

Igår lördags, så tog jag det lugnt hela dagen, pluggade och stog i för nu är det bara 3 skoldagar kvar tills jag är utbildad och legitimerad undersköterska, så det är lite stressigt, men sen så drog jag, bror pappa och hans brutta ut på sjön med rodbåt och fiskade och myste till det=) Men sen ringer Thessa och vill ha mig till fränsta för då skulle vi på raggarfest till BRATTÅS... åh jaa det låg mitt i skogen=) Så jag fick köra amazon igår så det var både kul men läskigt=)

Idag så har  det varit sååå otroligt varmt så idag har man inte gjort många knop=) Men nu sitter jag hemma o väntar på mat, o sen blir det till att plugga till mina 3 prov som jag ska ha imorn:( men men det är som sagt över snart!. Snart tror jag det kommer bli åska oxå. inge vidare roligt..


Tack för kommentarerna=) Skicka meeerraaa=) tycker det är så kul med kommentarer!=)  Ha det allra finast alla fina människor..!  Puss o kram


Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards