Z4mbizz

Alla inlägg under juni 2008

Av Sofia - 20 juni 2008 00:24

Jajamensan,min älskade katt ligger nu under sängen o har lite konstiga läten för sig vissa stunder, som att hon har en förvärk lite då och då, det knöliga är ju att hon verkar ha valt att föda på golvet längst in under sängen, hade ju gärna haft hjärtat på lite närmre och enklare ställe. men icke det ska aldrig vara enkelt=) så nu har jag förberett med vågen, extra mat, vatten,kamera och så har jag även varit så flitig att jag har skrivit upp på papper så jag kan skriva in vad de väger o vad de heter mm=) haha lite speciellt nu eftersom det blir hennes sista kull o sen ska hon steriliseras.

Huuga älskade vännen jag vill inte byta plats med henne just nu,

Så inatt blir det till att vaka, har ställt alarm på 4 gånger under natten så jag har lite koll=) Jag får inte ens springa i trappen då jag ska ner för då blir mamma så uppstressad och frågar om det är dags=)

Men som sagt jag hoppas det händer inatt nu, för nu har jag väntat läänge på detta=)

Imorn så är det ju midsommar, då händer det väl inte alltför mycket, vi ska äta midsommar mat med Mormor, sen beror det ju helt på om kissen har fått ungar, för om hon inte har så blir jag nog  bara hemma, men annars kanske man åker o kikar om det är någon fest nånstans=)

Men på lördag smäller det, måste bara fixa fram inträdes pengar till min älskade Tessa så hon oxå kan följa med, =)

Ne undra om man ska försöka ge sig på att sova ett tag så man är någorlunda pigg då det är dags=)

 Imorn kommer det upp bilder om det har kommit några småttingar och om det har gått bra.


Puss o kram o glad midsommar på er alla=)

Av Sofia - 18 juni 2008 23:51

Nu blev det ju lite galet=) jag o Ak har utmanat varandra verkar det som=) men visst jag kan nog skriva ner 6 konstiga saker till=) iaf någon till=)


1. Jag har en så kallat "snutte kudde" som jag sover på som jag nog aldrig kommer kunna leva utan, den tar jag med mig då jag ska sova borta en längre tid=) örngottet är så sjukt utnött och äckligt=) har haft den i minst 13 år:D

2. Om jag har varit förbannad över en bil och skrikit allt möjligt mot den så klappar jag oftast den och säger förlåt ihopp om att den ska godta det och inte gå sönder eller krångla nå mer:D

3. jag kan inte sova i mitten av sängen fast att jag inte delar den med någon, man är skadad efter ett långt förhållande, så den andra delen av sängen brukar kunna vara täckt med pluggpapper, dator o allt annat konstigt=)

4. Då jag gick i skolan och försov mig eller inte orkade kliva upp så hittade jag snabbt på en dålig ursäkt till varför just jag ska vara hemma och sen lägger jag mig med gott samvete o lättnad över att jag får sova längre men sen så vaknar jag av världens ångest för då är man pigg och skulle lätt orka gå på skolan och börjar även inse vilka viktiga lektioner och prov man missar=)

5. Då jag tvättar så blandar jag exakt alla olika färger och jag tvättar alltid på snabbtvätt och 40 grader, alla olika klädestyper och lakan mm. det ser ut som em regnbåge då jag hänger upp den, mamma får chock tillstånd varenda gång.=) men orka tvätta 5 olika tvättar för att man ska gå efter färg och grader:D

6.Även jag har fobi för A brunnar, hellre kliver jag snett och stukar foten eller ramlar med cykeln än att ta ett endaste litet fotsteg på en A brunn=) jag har väl tillräckligt med otur med kärleken=)


nu är det din tur Ak att skriva lite fler=) d  är ju roligt det här=)


Nu är det nassa, ska på ångströms imorn och göra data provet sen så är jag färdig med min utbildning, gudars vad skönt det ska bli=)


Puss o kram

Av Sofia - 18 juni 2008 18:32

Utmanad av Jenny!  Jen81.blogg.se

REGLER:
Varje spelare börjar med att skriva sex underliga/egendomliga saker om sig själv.
Bloggare som blir "tagna" ska skriva sex saker om sig själv i sin blogg och samtidigt
ange reglerna för spelet. Till slut väljer bloggaren tre nya bloggare och gör en lista
av deras namn...

Efter att det är gjort skriver han/hon en kommentar i deras blogg för att låta dem
veta att de har blivit tagna och att de ska läsa ens egen blogg för mer information...

1. Jag kan inte slänga ut skräp från bilen och knappt i sop påsen för då tycker jag synd om skräpet.=) men jag har blivit betydligt bättre på det nu än då jag var mindre, då ägde jag mycket skräp som jag gömde så inte mamma skulle slänga det:D
2. Om jag är ute och flyger så måste jag alltid klappa planet ett tack för att jag överlevde medans de andra klappar händerna=)

3. Jag måste alltid ha ett glas vatten på sängbordet när jag ska sova, för har jag glömt det så vaknar jag alltid och är jätte törstig, och när jag har ett vattenglas där så dricker jag inte ens ur det=) weeird=)

4. Jag lägger alltid papper i toaletten oavsett vilket behov jag ska göra=)

5. Jag älskar när det är städat men jag har nästintill alltid stökigt=) så jag mår ständigt dåligt:D

6. När jag umgås med folk som har hundar så vill jag alltid se till att de får gå ut o kissa o helst äta annars lägger jag upp en bild framför mig att ägaren/ägarna inte är tillräckliga djurvänner o sen mår jag jätte dåligt:D


haha det här var ju roligt, gud man har väldigt mycket konstigt för sig=)


Jag utmanar:

Sandra: - Sandyy.bloggagratis.se

Ak: - Annak.bloggagratis.se

Therese Å: - theresiiia.blogg.se

Av Sofia - 18 juni 2008 18:07

Inatt vid klockan 1 ungefär kommer mamma o väcker mig, jag var helt yrvaken så hon fick upprepa allt hon sa tusen ggr innan jag förstod, är väl så när man precis har somnat in i djupsömnen, o speciellt när man har sovit så dåligt på den senaste tiden ändå. Men iaf då väckte hon mig o berättade att mormor har ringt o är helt förstörd för morfar hade varit vaken sen kl 00.00 och har trott det har varit morgon o har ätit frukost och är på väg ut för att gå första promenaden. Så hon ville att vi skulle komma dit o stoppa han för han blir så elak på mormor. Så vi for dit, försökte o försökte få honom att lägga sig igen, men det var ju så ljust ute så han var ju helt säker på att det var morgon såklart, vid 3 ungefär så gick vi och satt oss i vardagsrummet i olika soffor och låtsades sova, o till slut kom han o satt sig han med, men han satt ungefär i 45 min och bara tittade på mig o mamma o tänkte säkert va fan gör dom här. Till sluut såg jag att han blundade ögonen och efter ytterligare en halvtimme så sov han väl sittandes i soffan på riktigt, så då passade vi på att smyga oss hemöver så klockan var halv 5 på morgonen när vi kom hem, o mormor stackarn jag förstår inte hur hon har orkat tagit hand om min otroligt dementa morfar så länge. en annan orkar ju knappt med honom i några timmar. Det här har ju pågått i nästan 2 år, o mormor orkar inge mer så inatt sa hon att detta blir hans sista natt hemma för nu får det vara nog, och så blev det, mamma klev upp 8 o ringde o hörde om det fanns någon ledig plats på något demens boende o det fanns det i fränsta på torpsro. Så jag gick på skolan trött som jag var o gjorde mitt sista prov o sen så skulle vi åka o hämta morfar. Vi var ju självklart tvungen att ljuga för honom för att vi ens skulle få med honom i bilen. Det var otroligt jobbigt att komma dit på idyllen för han visste ju ingenting för vi hade ju bara sagt att vi skulle ut på en utflykt bara. så det slutade med att mamma o hennes bror fick skynda sig att sticka därifrån när morfar tittade åt ett annat håll. Jag o millan hade redan gått därifrån o glad är jag för det. Så mamma kommer ut därifrån grinandes. Ne fy hon säger att det känns som hon har svikit han något så otroligt. Men vi vet ju allihopa att han kommer att få det bättre där än hemma men att det kommer ju ta ett tag. Så idag är man lite down och även hur trött som helst. Sitter bara o väntar på att katten min ska föda lite kisseungar oxå så jag kan sova ordentligt på nätterna utan att ligga på helspänn hela tiden.


Ne nu ska jag skriva ännu ett till inlägg för jag har nämnligen blivit utmanad av Jenny=)


Ha det så bra! Puss o kram

Av Sofia - 16 juni 2008 22:45

Som svar till Jenny: Nee inga kisseungar ännu=( har suttit på spänn i 4 nätter tills kl 3 och bara väntat o väntat, men dom borde komma ut vilken sekund som helst, tycker hon har blivit så varm under dagen så jag blir mer o mer orolig, så idag har man gjort om försäkringen ifall man måste åka till veterinären=)  Men jag lovar att jag hör av mig så fort de har anlänt, hoppas bara det går vägen.


Som svar till sandra: Jaa jag vet att du vill ha barn, men du kan väl vänta på lilla jag tycker jag:D Snälla, annars blir jag den enda som är barnlös o även SUPER SINGEL, vill oxå ha en kille att komma hem till, börjar bli trött på ensamlivet.


Idag så har man jobbat, somnade som sagt inte före 3 inatt heller, man ligger ju på helspänn, så fort katten rör sig eller låter så flyger ögonen upp. Hoppas det blir inatt nu, för hon verkar så slö o trött nu stackarn, Sen efter denna kull blir det inga fler för lilla Wilda. Hon har fått så fina kullar o hon har varit världens bästa mamma 24 timmar om dygnet så nu är nog både hon och jag nöjd=)

Jag har suttit och klurat på lite namn=) tycker det är kul att döpa dom, sen om de nya ägarna döper om dom spelar ingen roll bara jag får kalla dom något=) men här kommer några som ligger lite varmt om hjärtat=)

Tjej namn

Selma, Molly, Cassie och Skrollan. Skrollan ska den minsta heta såklart=)

Kill namn

Baiely, Molle, Sigge och Brolle Jr. Och om det kommer en liten hane så ska den få heta Brolle Jr:D


Jag blir så mammig när det är sånt här på gång, jag läser hela tiden på internet om vilken mat dom ska ha o allt som är viktigt, så hon får både kattunge mat o vuxen mat i både torrkulor o blötmat, och sen får hon grädde till morgonen och ägg gula till kvällen=) Men nu äter hon inte så mycket nu sover hon mest o laddar upp sig tror jag=)

Jag ska lägga ut kort på henne nu när hon är så tjock=) och även på kisseungarna såklart när de har anlänt=)


Nu har jag snott lite frågor av sandra så nu ska det handla om mig=)


Vad heter du? Anna "Sofia" Lantz

Vart bor du? Ånge för tillfället men letar ett nytt boende i fränsta

Trivs du där? Nee det är ju det jag inte gör, jag har ju liksom förvandlas från en Ånge flicka till en Fränsta tjej,

Brukar du läsa horoskop? Ja då jag köper tidningen

Har du körkort? jaa

Favoritdjur? Katt Hund Häst

Vad spenderar du dina pengar på? Ja alla onödiga räkningar som man har samlat på sig, sen det som blir över går till kläder, nöjen o litte gotta=)

Festar du? Ojaaa jag älskar att dansa o träffa massa folk o surra=)

Brukar du bli för full?  Haha ja det händer,=) men det var nog ett tag sen som jag blev väldigt full=), sist jag var riktigt full var då jag halvhängde på sandra i bilen på väg upp mot ånge då hon blev less på mig så jag ringde mamma o beklagade mig att jag ville hem till henne=)

Antal kuddar i sängen? ja du det är nog 5 stycken, men jag använder 2 och en halv=)

Kan du baka bullar? ´Haha ja självklart om jag har recept då förståss=)

Bläck eller blyerts? Bläck

Mc donald's eller burger king? Mc donalds, mf feast o compani med mc feast dressing o en cola=)

Är du allergisk mot något? Ne faktiskt inte, men alla mina syskon är pälsallergiker, vilken röta man hade=)

Äger du ett busskort? Haha ne det var längesen man åkte sånt=)

Dricker du blå, grön eller röd mjölk? Blå då jag bodde ensam, men annars blir det grön tigermjölk som serveras hos mamma=)

Hur ser du ut idag? Haha jadu som crap=) ögonen är dödstrött, o man har fortfarande inte fått av sig arbetskläderna=)

Nästa mål i ditt liv? försöka få ett fast jobb, men mitt största mål är att inom några år kunna få jobba på förlossningen o sen bli kvar där, för det är min största dröm.

Vad såg du senast på tv? Oh det var en film igår kväll med julia Roberts. kollar nästan aldrig på tv nu när det är sommar, känns inte som jag har ro för det. finns så mycket annat roligt att göra ute.

Hur svarar du i mobilen? Hallå?!

Vem ringde dig senast? Thessa

Vad sa den som ringde? Att håret blev bra och att vi kan ju höras senare=)

Antal timmar sömn inatt? knappt 3, klev upp 05.55 =( usch vad jag inte ville jobba idag. Sömn för mig är livsviktigt, annars funkar inte min dag, Idag somnade jag från 18-20.30 o vaknade med världens huvudvärk.

Sov du ensam? Ja klart, förrutom mina katter då

SENASTE PERSON SOM

Sov i din säng: Haha det ska jag nog inte säga=) Men mysigt var det=)

Såg dig gråta: Säkerligen mamma.

Fick dig att gråta: Innan mens tiderna så är jag ganska duktig på att reta upp mig själv, o då får jag mig själv väldigt lätt att gråta=)

Du gick på bio med: Oj den var tuff, var år o dar sen jag var på bio så jag minns inte.

Du gick på stan med: var nog emma palm, eller therese

Skällde på dig: haha var nog mamma=)

Skickade ett e-mail till dig: Alla reklam mejl. är såå trött på dom


HAR DU NÅGONSIN

Sagt "jag älskar dig" och menat det?  Ja men jag har väldigt svårt att säga dom 3 orden, vilket jag tycker är jätte jobbigt

Bråkat med ditt husdjur? Ja visst har man det, men inte vad jag minns=)

Drömt något helt galet och så har det hänt dig nästa dag? haha ja det är säkert möjligt=)

Tar du droger? MEN ALDRIG! Skulle vägra, man har blivit tillfrågad, men hade jag velat haft så hade jag nog frågat själv, puckon


Vad är du mest rädd för? Björnar speciellt är jag väldigt rädd för =) och såklart om det är någon som man älskar blir sjuk.

Vilka kläder sover du i? Trosor

Vart vill du gifta dig? Ja helst vid något vatten, massa blommor, Har inte funderat så långt=) Men det blir nog inge stort bröllop, har inte nerver för att stå inför så många människor=)

Vad hatar du verkligen? Alla hemska sjukdomar som drabbar fler o fler yngre, de ligger där hjälplös o bara får plågas.

Har du varit kär? jadu det har jag verkligen varit, han sitter som ett ärr i hjärtat som kommer förfölja mig hela livet.

Kör du bil? japp

Har du ett jobb? Inget fast jobb, finns ju fasiken inget, Men jag jobbar extra

Gillar du att ha folk omkring dig? ja absolut, men det får inte bli för mycket, så man är uppi varandra varenda dag stup i ett, då kan jag bli galen inombords, jag har ett väldigt stort behov av att få vara ensam o tänka o bara ta hand om mig själv.

Är du ett hälsofreak? haha periodvis kan man väl säga, men jag kan säga att man har blivit äckligt lat, o kondisen är på noll, hemskt att man är så ung o har en kropp som en 60 åring.

STUFF

Har du varit kär i någon du inte haft någon chans på? Ja det har jag nog,

Är du ensam nu? ne det är svårt att vara ensam när man bor hemma hos mamma.

Låtar som fastnar i ditt huvud ofta? Ofta såna här störande låtar som bara fastnar där o man blir mer o mer irreterad på sig själv när man inte kan sluta sjunga den hemska låten:D

Vill du gifta dig? jaa jag tror det, om jag känner att det verkligen känns rätt,

Vill du ha barn? Absolut, det är något som ligger mig varmt om hjärtat,

FAVORIT

Rum i huset? Haha jag återkommer till den här frågan då jag inte längre bor i en kartong;D

Typ av musik? Ja du jag är en ganska allälskare vad det gäller musik.

Månad? maj juni juli augusti

DE SENASTE 48 TIMMARNA

Gråtit? nope

Köpt någonting? ja kattmat:D

Varit sjuk? ne men jag börjar känna mig sjuk

Sjungit? ja det gör man ju dagligen, spec då man jobbar inom hemtjänsten o åker bil hela dagarna=)

Sagt "jag älskar dig"?  Nej

Velat säga till några att du älskar dem? Absolut!

Träffat nån ny person? Ne det tror jag inte

Saknat någon? jaa

Kramat någon? ja det har ja

Haft sex med någon? haha det angår väl inte dig eller hur;)

SENASTE

Låt du hörde: Dont remeber

Film du såg: minns ej vad den hette, men julia roberts var med iaf

Sak du stal: många år sedan ett linne=) nu har man blivit alldeles för feg=)

Människa du slog: varför ska man slåss för när man kan kramas

Senaste stora bussresan? haha blir nog när jag gick i skola i vilhelmina=)

FÖRSTA

Första bästa kompis: Sofie Olofsson

Första jobb: Badhuset i fränsta

Första inhandlade skiva:  Absolut music

Första förälskelse: Alexsander Johansson

Första begravning? Min gammelmorfar

Första piercing/tatuering: i öronen sen i naveln, en tribal på vaden o sen har jag två till.


Så nu vet ni lite mer om mig=) Kraaam på er=)

Av Sofia - 14 juni 2008 23:49

Jajamen jag ryckte in mellan 13-16.30 för thessa som skulle servera på bröllop och det gick jätte bra, var ju inte så många timmar=)sen direkt efter jag slutade jobbet så stressade jag upp på shell o köpte gotta, åkte till vaggis o beställde mig en vesuvio med beasås=) sen så hade jag ju inge batteri på telefonen "och hur låst är man inte då???!!"så jag fick gå in på kiosken o låna lars telefon mot att han fick knäppa ett kort på mig? varför vet jag inte?=) Jag skulle ju ha tag på robin o sofie för jag skulle ju vara barnvakt åt sööta Kevin, men dom svarade inte så då lämnade jag in på röstbrevlådan att jag åker o ställer mig utanför eran gård o väntar där tills ni kommer helt enkelt=) och det tog ju ett bra tag, så min pizza hade jag så gott som hunnit slaffsat i mig=) men till slut kom dom o det första Kevin fick syn på var pizza kartongen så han spottade ut nappen på backen o försökte uttala pizza=) så då blev det lite pizza kalas då vi blev ensam o sen fick han lite karra oxå=) sen så har vi gosat o tittat på hans favorit Pippi långstrump hela kvällen=) Gav han välling i hopp om att han skulle somna till pippi så jag släckte ner o gick ut från rummet o efter ett tag tyckte jag det hade varit så tyst där inne så länge så då trodde jag att nu har goofisen äntligen somnat=) haha men icke han satt upp i sängen o var heelt inne i sin pippi värld o då sa jag men nu du kevin så är det natten o så stängde jag av tv:n o då började han Pippi, pippi pippi=) haha med lessna ögon=) Men sen fick jag han till sängen o så började jag smeka hans hår o pussade på han o han bara log och så efter ett tag så tog han sin hand och skulle smeka mitt hår=) Åhhhh såå myssigt det är=) man kan ju inte sluta lee=) Jag vill osså ha en bääs som jag kan få gosa o mysa med=) O nu sitter jag här, det är skit på tvn såklart o Robin ringde o var till 110% Hees så jag kände knappt igen honom, han som skulle vara nykter ikväll var långt ifrån nykter nu=) haha han var såå snäll som bara sa att jag var såå otroligt snäll som ställer upp och sen frågade han när han skulle komma hem?=) haha man blir ju så rörd=) så vi bestämde att han skulle komma till 1 iaf=) O då ska jag hem till min tjockis katt som helt otroligt inte har fött ungar ännu=) Inatt fick jag ligga vaken till halv 3 för hon höll på bädda överallt o stöka o böka och tvätta sig om vartannat=) Man vill ju liksom visa att man finns där för dom så hon inte blir ensam ifall det blir problem.. Så tänk om jag kommer hem nu och hon håller på att krysta för fulla muggar=) Åhh såå mysigt=) Börjar känna mig mer o mer lugn för jag har hittat en hel del som verkar vara intresserad av kattungar, =) vill verkligen inte ta bort dom, ne huua..

Ne nu är det bara en timme kvar, ska väl kika runt lite mer här på internet, allt har ju blivit så tråkigt nu, Nightlife är ju det sämsta stället nu och jag tycker folk börjar bli sämre på att blogga, skärpning nu=)


Ne nog om min dag för imorn kommer en ny=)


Tack Jenny för kommentaren, jag kan säga att jag var inte lika söt då jag var vaken, haha ögonen hängde av trötthet o fylla=)


Puss o kram

Av Sofia - 13 juni 2008 18:34

Jajamensan idag var det 2 år sen man skrek vi har tagit studenten i högan sky så rösten försvann och energin hamnade på botten efter all alkohol och mat=) haha jag som somnade på studsmattan med slutbetyget som kudde:D hahaha.. ja minnen minnen=) har iaf grattat älskade lilla mye=) är så kul att träffa min så kallade andra familj, jag saknar dom så jag tror jag dör, de är ju så underbara synd bara att omständigheterna är som dom är, vill så gärna hälsa på men jag är så rädd för att möta alex, idag kunde jag inte ens kolla på han. jag såg han i ögonvrån och även hans tjej, de kändes som de backade mer o mer ju mer jag kramades med mina älskade gullungar, mye,dee dee och tim och även de andra.. Men vad ska jag göra, jag älskar dom ju och vill uppvakta en person som står mig varmt om hjärtat!

Men nog om det, sen så grattade jag ju såklart Alexander P, han är ju som min lillebror, men nu börjar det gå överstyr för nu raggar han på mig varenda helg, och idag ville han ha mig iklädd i en enda stor rosett som student present=) hahah han är ju rolig oxå=)så man har busat en massa med felicia, och surrat med alison och alla de andra=) älskar när dom är hemma på besök=)

Idag blir det nog inte heller många knop gjorda, känner inte för att festa för det är ju studenternas dag i dag. men till helgen blir det galej, då blir det ju midsommar firande i viskan som vanligt=)

Ligger bara o väntar på att min älskade lilla katt ska föda sina ungar. hon är ju såå trött o äter som en häst, det är nog bäst hon passar på att vila nu medans hon kan för sen har hon 10 veckor med full fart med ungar överallt`=)

Ne nu ska jag väl hitta på något innan jag somnar!

Puss o kram

Av Sofia - 11 juni 2008 17:10

Idag så sov jag rätt så länge, stack på skolan o gjorde två prov, det ena gick väl inte vägen, men det var nog för att jag var så super stressad för jag skulle med Emma o Lise till stan men när jag väl var klar så hade dom redan åkt. det var ju mindre kul. Men men jag får göra resten av provena till veckan! Men jag var iaf till fränsta och tittade på en lägenhet, den var faktiskt väldigt fin, den är målad vit överallt! det kanske inte är min grej riktigt, men om det är enfärgat på väggarna så kan man ju piffa upp det med en massa färger på möbler o sånt istället=)

Men jag ska bestämma mig tills imorn, men innan jag bestämmer mig så ska jag även åka och kika på ett gårdshus i fränsta, det är en 3a på 70 kvadrat! hoppas den är lika fin, men den är ju inte ledig förrän 1 sept tror jag de var. Så nu sitter jag o räknar pengar så jag kan köpa min efterlängtande soffa och även ett nytt soffbord och tv bänk, men enklast av allt hade ju varit en platt tv så man slapp iaf tv bänken=) Många drömmar och för lite pengar:D

Imorn ska man jobba oxå, skönt att få in lite kosing och även på lördag ska jag jobba, och efter jobbet ska jag vara barnvakt åt gofisen Kevin=) var o hälsade på honom häromdagen o han spexade heela tiden=) haha. så han och jag ska käka lite chips o mysa o sen sova tillsammans=)


Ne nu sitter jag o väntar på maten. det blir strips och korv idag=) mamma frågade vad vi skulle äta, Ja sa direkt något snabbt och gott för jag är vrål hungrig och älskar Korv:D som om inte hela världen vet att jag älskar korv=)


Väntar på att min kisse ska få kattungar vilken dag som helst oxå. Så om det är någon snäll själ som vill ha katt så hojta till=)


Ha det så bra! Puss o kram

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards