Z4mbizz

Alla inlägg den 13 juni 2008

Av Sofia - 13 juni 2008 18:34

Jajamensan idag var det 2 år sen man skrek vi har tagit studenten i högan sky så rösten försvann och energin hamnade på botten efter all alkohol och mat=) haha jag som somnade på studsmattan med slutbetyget som kudde:D hahaha.. ja minnen minnen=) har iaf grattat älskade lilla mye=) är så kul att träffa min så kallade andra familj, jag saknar dom så jag tror jag dör, de är ju så underbara synd bara att omständigheterna är som dom är, vill så gärna hälsa på men jag är så rädd för att möta alex, idag kunde jag inte ens kolla på han. jag såg han i ögonvrån och även hans tjej, de kändes som de backade mer o mer ju mer jag kramades med mina älskade gullungar, mye,dee dee och tim och även de andra.. Men vad ska jag göra, jag älskar dom ju och vill uppvakta en person som står mig varmt om hjärtat!

Men nog om det, sen så grattade jag ju såklart Alexander P, han är ju som min lillebror, men nu börjar det gå överstyr för nu raggar han på mig varenda helg, och idag ville han ha mig iklädd i en enda stor rosett som student present=) hahah han är ju rolig oxå=)så man har busat en massa med felicia, och surrat med alison och alla de andra=) älskar när dom är hemma på besök=)

Idag blir det nog inte heller många knop gjorda, känner inte för att festa för det är ju studenternas dag i dag. men till helgen blir det galej, då blir det ju midsommar firande i viskan som vanligt=)

Ligger bara o väntar på att min älskade lilla katt ska föda sina ungar. hon är ju såå trött o äter som en häst, det är nog bäst hon passar på att vila nu medans hon kan för sen har hon 10 veckor med full fart med ungar överallt`=)

Ne nu ska jag väl hitta på något innan jag somnar!

Puss o kram

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards