Z4mbizz

Alla inlägg den 21 juni 2008

Av Sofia - 21 juni 2008 01:56

Ojo, natten som var då var jag helt säker på att min älskade katt wilda skulle föda, hon lät konstigt ibland o hon stökade o bökade extra mycket och under hela dagen så sov hon, det har hon även gjort idag, inte så konstigt efter hennes infall imorse, vilket jag snart berättar om. Iaf jag ställde klockan på 04, 06, 08 och slutligen halv 11, men då jag vaknade vid 4 av klockan så var jag väl så yr så istället för att trycka av larmet så tröck väl jag in snooze knappen, och så höll jag på ända tills klockan 6 då jag började hajja men va fan vad trött jag är o gud vilken kort tid det var mellan 4 och 6=) men det är väl inte så konstigt när man har vaknat efter 10 minuter under två timmar=) Men sen fick man bara sova ungefär till halv 8 för jag minns i mina drömmar att jag hörde bankande, o när jag till sist hajjade till att fönstret slog upp så vaknade jag o ser att fönstret är halvt öppet o krukorna svajjar, jag hoppade upp från sängen o kikade snabbt ut genom fönstret och där står min dräktiga katt på backen o ser så nöjd ut, och det är ju minst 5 m fall höjd, jag i panik springer ner i trosor o väcker mamma o säger katten har hoppat katten har hoppat!! slängde på mig en jacka o sprang ut, o hon var så nöjd så, inga skador på henne icke, hon bara vankade runt runt på gården o höll sig i närheten, till sist så öppnade jag våran bod på gården så hon gick in där, o där fick jag till sist tag i henne efter mycket slit. En annan var ju sååå orolig över bebisarna i magen som ska komma ut vilken dag som helst men det blev en såån lättnad när jag såg att det rörde sig på magen, så jag hoppas alla katt ungar lever. Det värsta är ju att så här gjorde hon när hon väntade sin första kull då jag bodde på andra våningen i lägenhet, då hade hon ju lyckats fått upp balkong dörren o hoppat rätt ut där på asfalten, brydd jag blev då jag kom hem o ingen katt fanns i heela lägenheten, o paniken man hade, så min sista tanke var väl att hon kanske hade hunnit smitit förbi då jag lämnade lägenheten så jag började leta ute o då kom grannen o fråga om jag letade katten? Ehhm jaa! då svarade hon jaa du hon hoppade rätt ner från balkongen o rätt ner på asfalten.. jaha o vilken panik hade man dådå för att hitta henne, som tur var så hittade jag igen henne o jag gick raka vägen upp med henne till veterinärerna men det var inga fel på henne och inte på ungarna heller för dom är så väl inpackad i magen, så jag hoppas verkligen att det är så denna gång med! Dumma katt!

Mycket katt bloggande nuförtiden men det är för att jag väntar ihjäl mig snart!! =)

 Men nog om det,

Idag var det midsommar, vi bjöd hit mormor så hon fick komma ut lite nu efter att morfar flyttade på demensboende, så vi gjorde en midsommarstång, gjorde kransar till håret och åt jätte god mat, så hon verkade så lycklig o nöjd på kvällen. Så efter några vin glas o surr med mamma o millan angående allt jobbigt med skillsmässan o allt sånt, så känner jag mig ganska nöjd med dagen. rensa lite tankar o frågetecken.


Imorn då vad händer då? jo jag ska förmodligen åka till fränsta så jag är där innan 12 o hämta upp sandra o åka upp till munkan o kolla på brännboll, sen blir det att man åker till tessa o gör sig fin o sen skulle troligen äta mat med simon, skyttberg mfl o sen drar vi på förfest alldeles brevid viskansparken där vi ska spendera resten av kvällen=) Hoppas det blir kul och att vädret håller i sig=)


Ne undra om jag ska sova, tänker inte ställa någon klocka inatt, för om jag inte gör det så kanske lyckan kommer och föder kattungar inatt=)


Nu ringde en väldigt oandad person till mig=) o jag tönten själv vågar inte svara, han är säkert bara full ändå..=)


Ne puss o kram o ha en underbart bra midsommar för det ska jag=)

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards