Z4mbizz

Alla inlägg den 22 juni 2008

Av Sofia - 22 juni 2008 16:58

Ojoj vad trött man får vara alltså. har precis kommit hem till Ånge, sov hos tessa inatt, Viskansparken var väl ingen höjdare faktiskt. blandade känslor under hela kvällen.

det värsta med midsommar är att det finns så otroligt dåligt med skjuts hem, man har alltid fått stått som ett fån o försökt ragga skjuts när det är slut. Så igår började jag o therese gå till fränsta=) men vi kom ungefär till bodaborg när malins mamma plockade upp oss o tack gode gud för det för guud vad jag frös=) somnade hos therese med kläder på och med filt invirad på kroppen o täcke på det=) hade nog behövt någon som värmde mig inatt.

idag var man lagomt seg, vi samlade ihop lite små kronor och åt en pizza på vagga så nu har jag garanterat gått upp dom där 2 kilona som jag hade gått ner. skit oxå men gott var det=). sen så kom mamma o millan till fränsta så då for vi på torpsro o skulle hälsa på morfar på Idyllen, han hade packat väskan o var redo för att följa med oss hem, vilket inte var våran tanke utan vi skulle ju bara dit för att ta med han ut och gå osv, men han var så brydd hur vi kom hit och hur vi skulle ta oss hem igen för han skulle ju som sagt hem, så då fick vi köra en sån där hemsk luring och smyga oss därifrån bakom ryggen på honom. huuga stackarn, men nu insåg man verkligen att han var i exakt lika dåligt skick som de andra så han ska absolut inte flytta hem igen. så enkelt var det med det.

Och inga kattungar har kommit än heller. blir galen snart!=)

ne nu ska jag sova en liten skvätt bara så jag orkar med mat sen o framförallt så jag orkar vara trevlig. tveksamt=) blir lätt på dåligt humör då jag är bakis, orkar inte surra om sånt här onödigt o jobbigt, =)


Ne kanske skriver mer sen..Pusspuss

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17
18
19
20 21 22
23
24
25 26 27 28
29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards