Z4mbizz

Alla inlägg under maj 2009

Av Sofia - 11 maj 2009 23:08

Vad kul att man har fått lite kommentarer=) Blir så glad varje gång jag logga in här o någon/några har skrivit=)

Så nu är jag glad=)


Idag så började dagen med att knalla bort till sofie o kevin, fick mig lite kaffe, Kevin tog o rymde, trodde vi men han satt o fikade kex hos grannen, huua vad rädd man var där, Men han satt så nöjt där så=) Söt onge, Men sånna där gånger är jag glad att jag fortfarande är barnlös, för jag såg verkligen paniken i Sofies Ögon, Hualigen. Ja efter besöket där så var man ju ganska uppskärrad. For till jobbet o började jobba vilket kändes så härligt för som sagt det var ju ett tag sen, jag tog till och med på mig lite extra jobb under dagen bara för att jag bara ville jobba mer o mer.. Man känner verkligen att det lyser glädje i ögonen på en o det ser även dom gamla som man kommer till=)

Jag jobbade ju mellan 14-21.30, Hem o slet på mig nå andra byxor o mötte upp Malin för att ta en prommis, blev en ganska lagomt lång rask promenad o det var såå skönt. Nu sitter jag här hemma, har precis tryckt i mig själv rostade mackor o sen tryckte jag i ett P-piller i min kära katt som går runt o skriker o skriker. Jag döör om hon går runt o skriker hela natten inatt. Vi får väl se helt enkelt, Imorn är en viktig dag, ska till banken o försöka få låna lite pengar så jag kan köpa en skaplig bil, Hoppas jag får lånet bara, blir VERKLIGEN tokig att vara billös, folk får hämta o skjutsa mig hit o dit. Ne fy det får vara slut på det nu. Så håll en extra tumme nu. Ni får hålla många tummar för mig nu som ni märker, först det här med flytten o sen det här med bilköp=)


Just nu är det sex and the city som gäller sen blir det sängen!


Sov gott mina goa o glada=)



Av Sofia - 11 maj 2009 11:19

Bara för lite gratis reklam för min blogg på facebook resulterade att det blev rekord på besöks statistiken=) var lite roligt att kolla bara=)

Igår kväll/natt så var jag på hemliga uppdrag=) Det var inte helt dumt, kom hem vid 9 imorse, har inte gjort mycket mer än o fikat, satt i löshåret, måste känna på hur det är att ha det igen. Blev så sugen när man ser folk som har satt in det från både höger o vänster=) grupptryck kallas det;D

Idag ska jag äntligen få jobba lite, inte alla som säger så kanske om att få jobba men det gör verkligen jag för nu har det varit segt på jobb nu ett tag.

Jjag jobbar 14-21.30 sen får man se vad man hittar på=) Kanske ett till hemligt uppdrag kanske:) haha


Undra om man kanske ska gå ut o gå en sväng innan man ska till jobbet, men det är så tråkigt då det blåser hela tiden.


Vad ska ni göra idag då?


I nästa inlägg som jag ska skriva så ska jag ge er lite frågor=) måste bara klura ut lite fler frågor bara=)


På återseende!

Av Sofia - 10 maj 2009 15:05

Helgens bravader


I fredags så var jag till Ånge o hjälpte till lite hemma hos mamma med bland annat ved o en massa annat, sen tog jag med mig "Dina" hem, tänkte ju ha en myskväll hemma bara, men det blev att jag först for till Sofie, Robin o Kevin o skulle få mig lite kaffe men det hela slutade med att det serverades vin i mitt glas istället:D, surrade på som vanligt sen då jag kom hem så ringde både tessa o malin o fråga om jag skulle med ut på bykrogen, jag hade ju inte en aning att det var byis, men visst det var bara att hoppa i några halv schyssta kläder o åka till tessa.

 Det var helt okej på byis men jag hade nog oxå kunnat stannat hemma o kanske myst o bara tagit det lugnt. Men men,

Jag bjöd in min granne Dennis på nattmacka o lite surr men sen var det natten för mig.


Lördag, for återigen till Ånge för att fortsätta med den där hemska veden, men efter bara någon timme så kände jag att jag skulle kunna somna vilken sekund som helst så jag tog Goffen hem igen o pysslade på lite, sen så for jag tessa o malin till Dahlberg o där satt han, Stoffe o simon o hade ätit grillat o drack lite alkohol bara. Efter mycke tjat så hämtade jag mitt vin o satt igång o drack jag med, o tydligen så var det jag som underhöll dom som var där, var väl bara jag som kom igång:) men det var trevligt=)

Men natten var ännu trevligare.


Vaknade upp o donade på lite sen ringde tessa, vi skulle ju åka till hennes häst sommar hage o fixa med hagen o sen gå med hästarna dit, så så fick det bli=) Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer. Hade gärna suttit hemma i soffan med det "rätta" sällskapet o bara mysa o titta på film. Det återstår väl o se=)


Ne nu ska jag fixa mig lite käk, får nog bli lasagne idag.


Vilka är ni som läser min blogg=) Skriv en kommentar med namnet erat o en liten extra rad med några ord=) Skulle sitta fint=)


Puss o kram

Av Sofia - 7 maj 2009 21:44

Idag så for jag återigen till Ånge för att framför allt åka till Åfa, men där gick det väl inge vidare, det är ju som sagt en massa kö på alla lägenheter här runt omkring o speciellt dom på bottenplan då gamlingarna har svårt att gå i trappor. Och det förstår jag ju såklart, men bara för att man inte är 75 plus så kanske man har behov av lägenhet på bottenplan av andra skäl, Men men det är bara att lyda order=) Det är ju bara att hoppas att dom som står på kö tackar nej så jag får ta den. Det är bara att vänta och se. Vad har man mer gjort i Ånge då, Jo det vanliga var med mamma o handla, donade på lite hemma hos henne, ställde ut grovsopor "då vi trodde dom skulle ta dom imorn" men det visade sig att de hade farit förbi bara en halvtimme innan vi la ut grejorna=) men mamma ringde o flörtade lite så dom skulle nog åka dit imorn bitti o ta hennes skräp ändå:P

Fick i mig lite av mamsens korvstroganoff o sen tog jag med mig våran vovve "Dina" hem, vi ska ha skönhetskväll ikväll, hon ska badas, fönas o klippas o även klorna ska få sig en omgång. Synd bara att det är sånt skitväder, en vit hund i regn o gegg väder är ingen bra kombination;)


I helgen då


¤jag tessa o malin ska troligen vara i tessans föräldrars stuga o mysa på en sväng

¤ Samma gäng ska åka på cruising i stan på lördag, vi ska glida runt hela dagen med Amazonen:)

¤ dricka lite vin kanske o äta lite gott

¤kanske kapa ved hemma hos mamsen

¤ Fiska med bror o papsen kanske? Men helst ingen fler äckelstorjäklagammgädda tack:D


Tack för mig

nu ska jag ut o promenixa med Dina innan det blir badning



Av Sofia - 6 maj 2009 17:10

Ja ni hör garanterat om jag kommer på gatorna här framöver=)haha jag har lånat brorsans o pappas jaktbil, En gammal diesel golf=) haha man tror att den ska sprängas varenda gång man startar den:D Yeah yeah jag kommer ju framåt och till dit jag vill komma iaf=)

Jag ska ju köpa bil nu, sitter o tittar på blocket för fullt, har hittat en hel del snyggisar men vi får väl se=)


Vad som är viktigast just nu är svaret på om jag får flytta eller inte, man blir ju tokig av att inte veta. Tänk om man hade fått vetat för då hade jag kunnat fördriva mina dagar med att rensa saker så man slipper ta med all skit till nästa boende. Men imorn ska jag åka till Ånge för att knalla på Åfa för att tjata lite. inte bara lite heller=)

  

Idag så for jag med tick tack golf bomben till Ånge en sväng o höll min stackars mamma sällskap som ligger hemma i ryggskott.=/


Och hallåå??... Vad är det för mystiskt väder ute?? Först sol, sen regn, sen sol o nu är heela himlen täckt av grå tråkiga moln o det blåser isbjörnar i luften, FÖRSVINN!


Kanske ska åka till Sofie o robin o visa upp pärlan till bil o tjata till mig en kaffe så här efter maten=) Fick ju med mig mat från mamma o inte vilken mat som helst, Mammas otroligt Gooda älgköttgrytaa..Mmmm säger jag bara=)

Mammor är ju näst intill bra på allt, fast man har svårt att erkänna det ibland;D


Vet ni vad som gäller ikväll??=) Joo klockan 21.00 så sitter man bänkad framför kanal 5 o greys Anatomi men inte med någon godis skål i knäet, nix nu får det vara nog på sånna dumheter., Någon fler som ska göra samma sak;D? Antagligen en hel hög=)


Hur går det för alla OTROLIGT dåliga bloggare, Är ju skittråkigt att gå igenom blogglistan numera. Skärpning nu!!

Hörs senare!


Av Sofia - 4 maj 2009 23:33

Idag vaknade man runt 11, man har ju vänt på dygnet idag då man inte jobbar så mycket=( Blir tokig.

Så jag tog tag i disken, städade toaletten, putsade fönstret i vardagsrummet o satte dit nya ljusa gardiner o andra lampor och sen har jag dammsugit. Efter det var det ju min tanke att jag skulle ta tag i min överfulla tvättkorg o pallra mig ner för att tvätta på "MIN" tvätt tid. Problemet var bara när jag kom till tvättstugan var att det var någon som redan höll på att tvätta för full rulle, och det här har hänt mer än 5 gånger att någon tvättar på min tvätt tid så den här gången fick jag nog så jag skrev en lapp o satte den på tvättstugedörren

"Vem är det som tvättar på min tvätt tid, och att den som tvättar ska snarast lämna tvättstugan för det är min tid" o sen knallade jag upp till mig o pysslade på i en och halv timme, och sen gick jag ner igen för att jag såklart tänkte börja tvätta då ser jag att det har dykt upp en ny lapp på dörren där det står,

"Så vitt jag vet så är det den 4 maj idag och jag har bokat denna tid med mitt nummer 3 så du kan gärna boka en egen tid med ditt egna nummer".


Nu kommer vi till problemet hon som tvättade var ju där, en utländsk äldre dam som inte kunde ett ord på svenska, Men tydligen så har vi samma bokningsnummer, så då är det ju inte så konstigt att det har varit upptaget då jag ska tvätta på min tid vid ett ex antal ggr. Och det har säkert varit exakt likadant för henne lika många ggr.. Sååå nu blir det att ringa o skälla lite på Åfa.


Det är flyttplaner för min del, ska ringa till Åfa imorn o flörta lite med dom=) skulle egentligen kolla på hus imorn men planerna blev ändrade=) jag hoppas verkligen att Åfa kan göra mina drömmar sanna nu,

 Så håll tummarna för mig nu!!

 =)


Ne nu ska jag sussa, det kommer ju en dag imorn o jag hoppas den blir mer underhållande än denna. Den blir det om jag får flytta;)


Puss o kram





Av Sofia - 3 maj 2009 23:08

Igår så for jag till Ånge för att få träffa min bror o hans tjej. Vi solade. Jag fick köra brorsans cross o fyfasen vad skoj det var=) Sen så for jag. bror, karro, millan, pappa o Lena med fiskebåten till hallsta o fiskade flera timmar. Vi fick två napp men brorsans napp var det äckligaste jag har sett, jag har aldrig sett en sån stor gädda i hela mitt liv, fast den var 1 meter o vägde 7 kilo, så det finns ju betydligt större as men den där räckte länge den. Usch. o Sen hade den full av blodiglar på sig.


Efter fisketuren så for vi hem till mamma o grillade en massa gotta.

Sen så kom Emma o hämtade upp mig o vi drog mot fränsta o till therese för att köra igång en ganska sen förfest men det gick ju det oxå=) vid 12 ungefär så landade vi med amazonen utanför bykrogen o där var det ju inte direkt så man var tvungen att trängas =) Jag frågade idag när jag var dit o beställde mat hur många det hade varit inlösta o det hade varit 25 pers=)

haha ja så jag slapp ju ha ont i fötterna imorse då jag vaknade iaf eftersom man inte tog ett endaste dans steg igår=),

igår så hade jag lovat karro o matte att jag skulle följa med till stan idag, sagt o gjort klev upp o pulade i mig en massa ipren o ställde mig i duschen. Det var ju ingen höjdare att vara i stan idag, man var ju segare än segast. Men jag köpte iaf en tröja och hör här ETT PAR SKOR Till=) Hahaha, Jaa sån är jag=) Crazy in shoes=)


Vi var hemma i skaplig tid, jag har väl mest suttit o slöat hela dagen. Fast nu till kvällen så hämtade therese upp mig så vi beställde mat på byis o for hem till tessa, o där var det nära att man slockna till så det var lika bra att åka hem=) Så nu blir det hopp o korgen=)


Här får ni två bilder,

Den överlyckliga tjejen som fick köra Cross=)haha

Och jag i båten.

Av Sofia - 2 maj 2009 10:24

Ja nu var det ett tag sen igen.

i Torsdags så var det ju sista April, Dagen började med att jag o Malin for upp till Getberget för att titta på alla skotergalna grabbar som ville göra ett riktigt avslut på skoteråkningen för i år. Åh herregud det är ganska konstigt att den enda skadan som uppkom den dagen var en stukad tumme, jag o malin hade väntat oss att alla skulle ligga på intensiven innan dagen var klar=)

Efter getberget så for vi hem till varsitt håll o duschade sen så for vi o handlade allt som vi behövde till grillningen hos therese, Sen så blev vi där hela kvällen tills att skjutsen tog oss till forum, Det var ganska kul där faktiskt men musiken var ju ingen höjdare som vanligt. Är ju inte så mkt för raggar musik:D

 Men jag var väldigt nöjd o belåten efter allt som hände den kvällen/natten.


Igår fredag

Då låg man o myste o drog sig i sängen till kanske halv 12, Sen så ringde jag upp Malin med den borttappade rösten=) o vi bestämde oss för att gå till therese sagt o gjort, när vi kommer till therese så ligger tessa o maddis o solar o har det härligt så det var ju bara för en annan oxå att klä av sig lite kläder för att steka sig lite=) Vi blev kvar där ett bra tag men efter att vi hade käkat pizza så tog vi oss en raggar runda runt byn sen for jag hem o laddade upp batterierna innan jag återigen skulle hem till tessa o även den gången valde jag att hellre gå än att åka dit=) Det känns att man inte har varit ute o gått mycket den senaste veckan. Vi låg o tittade på lite tv o käkade onyttigt sen kom maddis dit o vi tog en till raggarsväng runt i byn med Amazonen=) sen blev det hemgång o sussning.


Idag då

Jo jag vaknade väl för en timme sen, började med att ringa hemöver Ånge för att fixa skjuts till Ånge o det ordnade sig så jag hoppade in i duschen o sitter här i soffan nu o har precis fikat. Ska väl styla till mig inför dagen alldeles strax o åka o träffa min älskade bror o hans söta flickvän=)

Det blir antagligen utgång på bykrogen ikväll, skippar nog mittis ikväll. För jag kommer ändå inte få med mig mina älskade vänner dit iaf=) Jag gillar mittis lite mer än dom:D


Vad skönt att denna helg blev så lång. visst det kändes som att det var söndag igår eftersom man var bakis o toktrött men desto gladare blir man idag då man vaknar  upp och det endast är lördag fortfarande=) Lovley!


Ne nu har jag ingen mer info att ge er så ha en kanon dag i det härliga vädret för det ska jag. Troligen kommer jag sitta ute på sjön i en fiskebåt o sola o fiska upp stora fula gädder idag!=) Vad ska ni hitta på?


Puss puss

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2 3
4
5
6 7
8
9
10
11 12
13
14 15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards