Z4mbizz

Alla inlägg den 28 april 2008

Av Sofia - 28 april 2008 00:04

Fredagen. ja då var det begravning för karl Erik. Det går inte att smita undan dom där tunga känslorna som blir i en kyrka när man sitter öga mot öga med en kista.=(

Jag hade Magnus "Karl Eriks son" snett framför mig o när jag såg tårarna började rinna från hans kind o när Karl Eriks syster och även när min pappa fick tårfyllda kanaler så brast det för mig, jag kunde inte hejda mig, När tanken slog mig att han verkligen ligger i den där trånga kistan. o man började fundera åt vilket håll huvudet låg så man visste till vilken ände man skulle säga dom sista orden till. Ne min pappa sa det efteråt, det spelar ingen roll vem som ligger där i kistan det gör lika ont varenda gång.

Jag är rädd för döden, har ALLTID varit o jag skulle göra allt för att få slippa. Jag sa det till nån häromdagen minns ej till vem men att när jag dör så ska jag anlita nån som transporterar min kropp till en öde ö o lägger mig vid stranden. så jag slipper bli uppbränd o nergrävd. är så rädd för det där..

Men vi alla ska ju tydligen dö.. Gahh...

Ja iaf efter begravningen så var ju ögonen lagomt tunga o trötta, så då traskade jag iväg mot Ånge växt hus o köpte lite penseer som jag har planterat på min balkong, har gjort så fint där nu..  Bra terapi att pyssla på med sånt roligt o skit göra när man mår dåligt.

 Sen så blev det grillning uppe hos pappa, men det blev en tidig kväll för min del för jag jag somnade inte förrän 4 på torsdag natt så jag var inte allra piggast,


Lördag

 Var uppe hos pappa o polerade upp bilen så den blev glansig o fin, o pappa o brorsan lagade hålet i avgasröret, sen så kom jag på att jag måste ju gå in o kolla när det blir körförbud på bilen, för jag fick ombesiktning sist jag  var på besiktningen, Haa det visade sig att jag hade haft körförbud på bilen i över en vecka. så där hade jag slösat flera timmar på att piffa upp bilen i onödan, så det var ju bara att parkera bort min bil åt sidan uppe hos pappa tills det blir besiktning. så nu har man lånat papsens Bmw som slurkar soppa=) på kvällen så fick jag myror i kroppen av att vara hemma så då ringde jag therese o sa att jag var på väg till henne så vi kikade på körslaget o på lite annat, rökte även 3 ciggaretter under den kvällen, jag som inte har brukat något som har med nikotin att göra på snart två veckor, så Ångesten kryper i min kropp idag,.


Idag Söndag:

det började med att när jag nästan precis hade somnat in i en dvala på lördag natt så börjar telefonen tok vibrera, o då var det robban elven som ringde, men jag orkade inte svara, men det hann inte mer än sluta ringa så ringde han upp igen o igen o igen, men till slut gav han upp, så då började man ju fundera vad han ville så det slutade med att jag drömde att Alex kom till mig på badhuset o var fli förbannad för att jag hade sagt o gjort massa dumma saker mot robban=) men nu i efterhand så kan jag nog nästan gissa till 110% att han var ute efter en chaffis=)


det blev morgon o jag ville inge annat än att få sova ut nu när jag äntligen somnade i bra tid på kvällen. ne då ringer pappa o väcker mig som vanligt o behövde något i bmwn så det var bara att kliva upp.. då passade jag på att göra mina räkningar så man blir lite mindre skuldfri iaf, sen så kom pappa hit o då får vi raka vägen till erikslund o hämtade ett lass ved till mamsen, sen så umgicks jag lite med pappa uppe hos han i garaget "som vanligt, vart skulle han annars hålla hus stackarn"

o ikväll har jag bara latat mig, så jag har väldigt dåligt samvete över att jag inte har rört en skol bok... faan.. vad ska ursäkten bli imorn?!


Ne nu tänkte jag läsa lite i något av dom hundra olika häftena som jag måste bli klar med...


Puss o kram

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards