Z4mbizz

Alla inlägg den 4 april 2008

Av Sofia - 4 april 2008 17:37

Nu är jag i Ånge. o praktiken är nu historia.

Skulle egentligen ha sista praktik dagen idag men allt hände igår. Jag fick vara med om mitt första dödsfall. det var inte alls som jag hade trott. så det var blandade känslor o se allt. men jag är glad idag att jag inte fick några drömmar om det. för det är jag specialist på.. jag tänker så mycket på det som händer så det följer med mig in i drömmarna. men jag slapp=)

Sen så for jag raka vägen hem till Ånge.. åkte till mammas jobb o hämtade upp henne för att handla mat o köpa blomma till min avdelning. men vi kom till kassan o då fick mamma ett sånt hjärtrus så hon höll på att tuppa så då var det bara att vända o åka till stan igen o återigen på sjukhuset. hon fick åka gul/grön bilen. Men efter någon timme där fick vi äntligen åka hemöver så då tog vi oss en hamburgare på mc donalds=) vi var väl hemma halv 12 inatt sen satt jag o mamma uppe o pratade om dagens alla händelser så det blev säng vid 2. vaknade 12 o for på konsum o fikade med mamma pappa bror o syster. o sen när vi kommer hem så ringer mormor o vill att jag ska komma för morfar var dålig så det blev racer fart dit upp o satt där o tog puls o pulade i han hjärt mediciner. men det blev även bra med han. så det har varit väldigt mycket runtomkring mig under dom här 24 timmarna. så ikväll så ska jag dricka någon cider som jag köpte idag o bara mysa=) kanske att det blir poker med brorsan o dom.

Imorn blir det staden med bror mamma millan o brorsans tjej Carro=) o då ska vi shoppa lite o sen bowla o sen tänkte jag hoppa av direkt i fränsta hos tessa o börja förfesta inför bykrogen:D Long time ago :)


Idag på konsum så kom lise o felicia dit:) så jag fick goosa med bebis=) hon är ju för go.. o gud vad tiden går fort=)


Hoppas man slipper alla sjukdomar o hjärtfel resten av helgen nu.. Skulle sitta fint det..


Som svar till therese:) Nu bor jag inte där men jag har bott där i en månad men flyttade hem grejorna igår:) jag lånade madde Almgrens lägenhet under praktiken på sjukhuset=) ganska behändigt=) o nu ska jag försöka få mig nå jobb i stan efter sommaren så flyttar jag oxå ner :D


Ne nu ska jag åka o tvätta bilen o städa akvarium..=)


Puss o kram på alla mina gofisar=)

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards