Z4mbizz

Alla inlägg den 28 maj 2008

Av Sofia - 28 maj 2008 17:49

 jajamensan nu ligger jag på mammas gräsmatta på en filt och med datorn framför mig med en massa goo musik och bara njuter av solens varma strålar, men nu har jag legat här väldigt länge och solen börjar avta. Men det har varit underbart. Fick mig en känga idag när dom berättade att det är en vecka exakt imorn kvar på utbildningen.. skepp och hoj nu blir det pluggning till 110% iaf=)


 Det här kopierade jag från en sida så jag tackar för tipset så jag kunde fylla ut ett inlägg även idag=)


För 5 år sedan:

16 år och Då var jag lyckligt kär i mitt ex Alex, livet lekte och man hängde lika mycket på ungdomsgården som bakom alex på moppen o tyckte man var allmänt cool=) haha.. man fick motvilligt följa med på familjens sista husvagns semester. man sommarjobbade då även på äldreboendet spångbrogården i ånge och fick ynka 40 kr i timmen..surt=)

För 3 år sedan:

Då var man 18 år fyllda, man gick på krogen o kände sig jätte häftig, var väl sisådär med förhållandet, vi var ilag och inte ilag andra dagar, man hängde mycket i stan på helgerna och gick på krogen Oxid. Jag tog väl studenten då oxå. jobbade på badhuset, städade på sommaren på ett äldre boende. Jag avslutade helt mitt liv i Ånge, och umgicks bara med dom fräna fränsta borna=) Hade även dom där roliga festerna hos ted då hela gänget var samlat.

För 1 år sedan:

Då bodde jag sen 2 år tillbaka i fränsta i min 2a. planterade en massa blommor på min balkong och levde livet på helgerna jobbade på hemtjänsten i fränsta under sommaren och även extra. Hade en hund vid namn Nova på foder som jag saknar otroligt mycket. Var låtsas kär o galen i vissa killar under korta perioder=) haha man trodde och hoppades för mycket=) Man fyllde även Systemet det året=)

För 3 månader sedan:

Nästan nyss fyllda 21 år. nyss hemkommen från en galen fest vecka i vemdalen Skiweek. Pluggade som en galning på skolan till undersköterska.

 Igår:

Då var jag, Thessa och Malin i staden och shoppade loss lite.. Shoppade en massa härliga sommarkläder och köpte lite annat smått och gott. Åt hamburgare två gånger:D fick krupp på Thessa som har världens besluts ångest på allt hon ska köpa=) stannade kvar hos therese tills hon hade inrett sitt sovrum som hon hade köpt lampskärmar, krukor och blommor till och skrattade som en tok när man såg mer och mer hur missnöjd hon var=)

 Imorgon: Då är det skolan först, ska ha mitt slutliga yrkesmatte prov och prov i geriatrik och om alla organ i kroppen, sen ska vi få lunch där från alla möjliga olika kulturer, sen senare på kvällen ska jag o mamma till medborgarhuset och sitta stolt och titta på lillasyster när dom har sin dans på vårshowen.. Jag ryser varje gång o blir även lika ledsen då jag kunde ha varit på samma ställe och vara lika duktig om inte jag hade gett upp min dans dröm på min stora kärlek som var då.

Så lite som möjligt...

 Om ett år: Hmm ja då jobbar jag FÖRHOPPNINGSVIS inom vården som uska och har en fin lön varje månad så man slipper oroa sig om man ska klara sig, har hittat mig ett hus kanske som jag trivs i. Har även förhoppningsvis en häst som jag kan få pyssla med, Och en fin och snäll kille vore ju inte fy skam, Barn får nog vänta ett tag till:D Haha snacka om stora drömmar, Kille,hus, djur och en fet månadslön:D haha lycka till då jag är en undersköterska.



Ne nu är jag hungrig.. Ses o hörs=)Puss o kram

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7
8
9
10
11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards