Z4mbizz

Alla inlägg den 30 juli 2008

Av Sofia - 30 juli 2008 23:53

Ja herre min gud så trött man börjar bli. Energin börjar sina, Man gör ju inget annat än att jobba, och som jag sa till en arbetskollega, man tänker inte alls på sitt eget bästa för nu är det bara PENGAR i synet. Man lär ju vara totalt fucked efter denna sommar, De ordinarie klagar jämt och ständigt på allt som går att klaga på, de får för mycket jobb och de hinner aldrig och det är fel på gamlingarna. Stackars de gamla som får ta att de rusar in i deras hem och gör sina rutiner som de har gjort i över 30 år, de har inte ens en endaste tanke på att kanske sätta sig ner o titta vårdtagaren i ögonen och fråga hur det är med den och hur dagen har varit, O nej det har ju så otroligt mycket på sina scheman så de har inte tid, Det är ju lite konstigt det där då eftersom en annan och alla de andra vikarier hinner gott och väl med ens jobb utan att klaga, vi hinner även sätta oss ner och bry oss om de stackars äldre. Tänk er själv att släppa in 1000 olika främlingar i ens hem som tar över allt. Huuaa lider med dom. Tur att det finns vänliga människor som inte bara tänker på sig själv.

 Det är ju bara att titta på min stackars Morfar som är dement, han har ju flyttat på demens boende och från den dagen han kom dit så har hans demens gått o blivit gravt dement. Han vet nu inte längre vem vi i familjen är, han lever i sin egen lilla värld och väntar på att någon någonsin ska komma o hämta han för han ska någonstans, han har ett mål, stackars min moffa. Som de säger han skulle egentligen inte behöva ha alla de dära medicinerna. Det han behöver är att jobba med hjärnan, som tex ut och gå och få se lite natur och tänka på annat, nej men istället så proppar dom i de stackars gamlingarna så mycket medicin så de vet inte ens vem dom själv är och varför de gör det är för att det finns inte tillräckligt med personal som kan pyssla om dom. Skandal med vården! och där har jag valt att jobba, hoppas bara att man en dag kan få sig hörd så det blir ändringar, men man kan inte komma fram ensam och säga något, man måste ha backup annars är man körd!.

Nej nog om det tragiska.

Imorn så var chefen så himla snäll och lät mig börja jobba klockan 2 istället för 12, för hon tyckte jag har jobbat och ställt upp så mycket. Bara dom där 2 timmarna kommer vara grym, kanske kan få lägga mig i solen för engångs skull och få lite bränna jag med!.


Som ni märker så har man blivit helt pantad av detta jobb. det är det enda man tänker på dygnet runt.! måste få skriva av mig helt enkelt!


Nog för att inte all tanke går till jobbet utan den går väldigt mycket till denna vackra varelse som har förtrollat mitt hjärta!! hoppas bara det går vägen. men som sagt jag glider långsamt framåt och tar dagen som den kommer! Hoppas bara att han kommer att fortsätta finnas i mitt liv för det är vad jag vill och önskar!. 

Många tankar har kommit o gått sen jag träffade han. både rädsla o glädje. Som tex min förra kärlek, att det kunde gå så jäkla snett och att det kan förstöra så otroligt mycket, Är ju såå otroligt rädd att det ska upprepas, men som mina vänner säger en människa kommer aldrig kunna göra dig så illa som han gjorde, Så jag kan ju bara försöka tänka positivt att mitt helvete är förbi. Nu ska jag bara försöka njuta o kämpa för kärleken, synd bara att man är så rädd att visa den oavsett hur mycket man än vill visa det.


Men Stoffeloffen, du finns i mitt hjärta! Jag tror på kärlek i första ögonkastet nu det gjorde jag absolut inte förut!.

Puss på dig!

Och en massa pussar på alla mina otroligt vackra och underbara vänner!


Nu ska Fisen snart gå o sussa! Puss puss

Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards