Z4mbizz

Alla inlägg den 20 juli 2008

Av Sofia - 20 juli 2008 22:59

för denna otroligt dåliga uppdateringen i min blogg=) men sanningen bakom detta är att jag spillde ut en hel kaffekopp över min bärbara dator, och med det så kan jag inte skriva vissa bokstäver så det blir till att skicka in den på lagning, gaahh!=) Men är man född till att vara en klumpig människa så är man=)

Iaf mycket har hänt, var på gatufesten, hittade mig en söt grabb på onsdagen som jag aldrig hade sett förut, tog reda på lite fakta om honom o sen på lördagen så träffades vi i kön till Oskar o sen dess har vi nog inte gjort annat än att pussas o hur glad är inte jag för det då?=) Jooo hur glad som helst=) Börjar tro på kärlek vid första ögonkastet för det var det=) Så sen gatufesten så har han och jag träffats nästan varje dag o jag tycker mer o mer om honom=) Trodde inte detta skulle få hända mig men ack så fel jag hade och gud så glad jag är för det=)

I helgen så var det styran, blev en 4 dagars, har haft skit skoj varenda dag trots att det var så få ute på onsdag/torsdag.. Men som sagt det är oftast förfesterna som är de roligaste,

Träffade på ett STORT pucko enligt mig som jag bara har lust att strypa. Förstår inte att han har mage o försöka förstöra när jag äntligen har blivit kär i någon. Det passade inte att ha mig då jag var som mest kär i honom eller jo då han var sugen på att ha mig i sängen, men nu när man står o pussas med en annan kille så får han panik o inser snabbt att han har förlorat mig helt o då måste han göra allt för att sabba. tur för dig att du inte lyckas.

Annars då jo man gör väl inget annat än att jobba, man jobbar heltid, tar på sig hur mycket extra som helst o sen kommer man hem o är helt död. Ska jobba nu i 10 dagar i sträck, känns vemodigt men man blir ju iaf glad då man får lönelappen.


Ne nu ska man nog ta o knoppa o skönt ska det bli för nu har man sovit på världens tunnaste madrass på therese golv så ryggen håller på att säga upp sig, men mysigt sällskap har jag haft iaf:D  Puss på dig min söta!


Nu har ni fått er lite uppdatering så nu får det vara nog!=)


Puss o kram på mina älskade vänner!=)



Presentation

Omröstning

Jag ska åka utomlands, hjälp mig vilket ställe ska jag välja?
 Rhodos
 Mallorca
 Gran Canaria
 Cypern
 Bulgarien

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Skriv en rad=)


Ovido - Quiz & Flashcards